Voor bedrijven

Wilt u als bedrijf iemand met een arbeidsbeperking in dienst nemen, maar weet u niet hoe dit het best aanpakt? KEYS leidt mensen met een beperking op als facilitair-, logistiek-, of groenmedewerker en woonhulp. Daarnaast scholen wij op maat voor uw bedrijf. Zij hebben niet alleen de vaardigheden, maar ook het enthousiasme om aan de slag te gaan. We denken graag samen met u na over een goede oplossing. Eventueel zetten we daarbij een jobcoach in.

Gemotiveerde medewerkers met arbeidsbeperking

Veel bedrijven hebben een tekort aan arbeidskrachten. Bovendien is er de Quotumwet, die tot doel heeft dat het bedrijfsleven in totaal 100.000 werkplekken schept voor mensen met een arbeidsbeperking.

Mensen met een beperking kunnen veel ondersteunende taken uitvoeren. Zij leren dit van een jobcoach, die volgens afspraak langskomt in uw bedrijf. Als de jobcoach is afgerond, hebben uw medewerkers er een waardevolle collega bij. Dat heeft allerlei voordelen. Zo kunnen uw andere medewerkers zich kunnen richten op hun kerntaken. Mensen met een beperking dragen bovendien bij aan diversiteit op de werkvloer en zorgen voor meer diversiteit op de werkvloer. U laat hiermee uw maatschappelijke betrokkenheid zien wat uw klanten ook zullen waarderen.

Jobcarving

Misschien vindt u het lastig om te bepalen welk werk kan worden uitgevoerd door iemand met een arbeidsbeperking. Of denkt u dat er voor uw bedrijf geen mogelijkheden zijn. We kijken graag samen met u naar de opties met jobcarving. Daarbij nemen we alle functies onder de loep en knippen we de werkzaamheden op in verschillende taken en opnieuw samengevoegd tot één baan die geschikt is voor mensen met een arbeidsbeperking. Dat heeft veel voordelen. U bespaart op de personeelskosten en maakt u effectiever gebruik van uw medewerkers. En omdat uw medewerkers betekenisvol werk doen, zijn ze gemotiveerder. Zo draagt u bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen én voldoet aan de banenafspraak.

Diverse opleidingen

KEYS biedt meer dan 55 trainingen en 200 e-learnings aan mensen met een beperking. Daaronder vallen ook de opleidingen Facilitair Medewerker en Woonhulp. Deze opleidingen sluiten aan op de eisen van het reguliere onderwijs, en daarmee op de branche-erkenningen. U krijgt er dus een goed getrainde medewerker bij.

Profiteer van onze kennis

KEYS biedt professionele ondersteuning vanuit het landelijke kenniscentrum. Onze medewerkers ondersteunen u om invulling te geven aan uw sociaal ondernemerschap en het voldoen aan de banenafspraak. Daarbij adviseren we ook over regelingen en subsidies. We hebben veel kennis en ervaring met het laten leren van mensen met een beperking.

Nieuwsgierig naar de kansen voor uw bedrijf?

Wilt u mensen met een arbeidsbeperking in dienst nemen, maar heeft u geen idee waar te beginnen? Onze adviseurs denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw bedrijf. En stemmen vraag en aanbod van werk op elkaar af. Neem gerust contact op om eens te sparren.

Vragen?

Neem contact op met onze medewerkers via 06-41110035 of info@keysempowersyou.nl

Contact