Professionals & verwijzers

Mensen met een beperking verdienen een volwaardige plek in de samenleving. Dat is natuurlijk goed voor henzelf. En het is goed voor de samenleving. Als iedereen meedoet, draagt dat bij aan welzijn én welvaart. Keys Empowers You ondersteunt gemeenten, scholen, bedrijven en zorgorganisaties bij het inzetten van mensen met een beperking. Op zo’n manier dat iedereen er beter van wordt.

“Ieder mens heeft een uniek talent”

Voor gemeenten

Als gemeente heeft u de zorg voor uw inwoners. Natuurlijk wilt u graag dat iedereen meedoet. Dat is goed voor de mensen, de maatschappij én het scheelt maatschappelijke kosten. Want alles wat iemand zelf kan draagt bij aan levensgeluk en eigen regie. Keys Empowers You ondersteunt.

Voor Gemeenten

Voor scholen

Keys Empowers You kan een brug zijn voor studenten die de overstap willen maken van het voortgezet speciaal onderwijs (vso) of het praktijkonderwijs en het mbo-onderwijs (entree-opleiding). En omdat we de talenten van de student ondersteunen, versnellen wij hun mogelijkheden om mee te doen in de samenleving. We werken nauw samen met het voortgezet speciaal onderwijs (VSO) en de regionale opleidingscentra (ROC’s). Als entree-onderwijs niet direct binnen bereik is, kan de student werken aan certificaten die de basis vormen voor branchediploma’s of een praktijkverklaringen.

Voor Scholen

Voor bedrijven

Wilt u als bedrijf iemand met een arbeidsbeperking in dienst nemen, maar weet u niet hoe dit het best aanpakt? Keys Empowers You leidt mensen met een beperking op als facilitair-, logistiek-, of groenmedewerker en woonhulp. Daarnaast scholen wij op maat voor uw bedrijf. Zij hebben niet alleen de vaardigheden, maar ook het enthousiasme om aan de slag te gaan. We denken graag samen met u na over een goede oplossing. Eventueel zetten we daarbij een jobcoach in.

Voor Bedrijven

Voor zorgorganisaties

Keys Empowers You leidt mensen met een beperking op tot facilitair medewerker of woonhulp. Allemaal functies die interessant kunnen zijn voor zorgorganisaties. Cliënten kunnen bij ons zelfredzamer en zelfstandiger worden en doen waar ze goed in zijn. Een Leven Lang Leren voor iedereen is dan een kans. Cliënten ontwikkelen zichzelf en kunnen misschien zelfs een stap maken van dagbesteding naar werk.

Voor Zorgorganisaties

Vragen?

Neem contact op met onze medewerkers via 06-41110035 of info@keysempowersyou.nl

Contact